Kjøpsbetingelser  


Kjøps- og leveringsbetingelser for Solfilm.net
Betaling/Leveringsvilkår:
Alle bestillinger av Pre-cut solfilm er bindende og kan ikke returneres/avbestilles grunnet spesialbestilling og import.
Varene som bestilles må forhåndbetales via Paypal. Dette gjøres for å unngå kostnader med uavhentede oppkravsforsendelser.

Bekreftelse på ordren vil bli sendt deg pr. e-post.

Garanti og reklamasjon:
Alle våre produkter har 2 års garanti dersom ikke annet er oppgitt. Ved gyldige garanti tilfeller vil Solfilm.net levere nytt produkt kostnadsfritt ved sending av produktet inn til oss samt sende produktet fraktfritt tilbake til deg som kunde.
Dersom det skulle vise seg at feil ved produktet skyldes brukerfeil vil du som kunde belastes for frakt begge veier samt eventuelle kostnader vedrørende reparasjon/inspeksjon av produktet. Ved alle tilfeller av retur må Solfilm.net kontaktes på forhånd.

Angrefrist
14 dagers angrefrist på alle ordre, dette forutsetter at pakken returneres i uåpnet tilstand. Alle returer må avtales med Solfilm.net på forhånd og vi tar ikke ansvar for varer som blir send i retur uten avtale. Frakt begge veier må uansette betales. For "Pre-cut solfilm" og "Banner til frontrute" gjelder spesielle betingelser.

Leveringstid:
"Pre-cut solfilm" og "Banner til frontrute" har leveringstid på ca. 3-6 uker. Vi tar forbehold om uforutsette hendelser utenfor vår kontroll som kan forlenge leveringstiden og Solfilm.net kan ikke holdes økonomisk eller på noen annen måte ansvarlig for problemer som oppstår som følge av dette.

Skader på sendinger
Ved uthenting på postkontoret skal pakken åpnes og innholdet kontrolleres dersom det finnes tegn til skade på emballasjen. Er varen skadet skal det i samarbeid med postkontoret fylles ut skademelding på dette og Solfilm.net skal informeres snarest. Er varen skadet uten at dette synes på den ytre emballasjen skal varen og emballasjen øyeblikkelig bringes tilbake til postkontor for utfylling av skademelding og Solfilm.net skal informeres.

Vi tar forbehold om trykkfeil. Ved å legge inn bestilling i vår webshop sier du deg enig i at du har forstått og akseptert våre betingelser.